FIGHTENFITSHOP | Omega 3

Webshop

Omega 3

Omega 3

Vitamines

€ 12,95

Informatie

Omega 3 Ultra Pure

Maak kennis met onze Omega 3 Ultra Pure: de essentiële omega 3 vetzuren, nu in nóg puurdere vorm! Omega 3 kent talloze voordelen voor het optimaal functioneren van ons lichaam, zo is het onder andere goed voor het hart, dus het is van groot belang dat deze in de dagelijkse voeding wordt opgenomen. Sporters hebben een hogere omega 3 behoefte, en om hier gemakkelijk aan te voldoen bieden de capsules Omega 3 Ultra Pure uitkomst. Slechts één- of tweemaal daags een capsule en je bent er zeker van jouw lichaam van de benodigde omega 3 vetzuren te voorzien.

Wat maakt omega 3 zo belangrijk?

De belangrijkste werkzame stoffen in omega 3 zijn DHA en EPA. Deze dragen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk en DHA is goed voor de hersenen. Met een hoog gehalte aan beide vetzuren (26% EPA en 17% DHA) krijg je via Omega 3 Ultra Pure een hoge dosis essentiële vetzuren binnen. Tevens is hier natuurlijke Vitamine E aan toegevoegd, om zo oxidatie van de omega 3 vetzuren tegen te gaan. 

Pure omega 3

Met Omega 3 Ultra Pure weet je zeker dat je 100% zuivere omega 3 vetzuren binnenkrijgt. Er zijn tegenwoordig talloze producenten die goedkope omega 3 supplementen aanbieden, maar uit onderzoek blijkt dat deze vaak vol met metaaldeeltjes zitten. Deze zijn door de vis opgenomen en dus onzichtbaar, maar kunnen heel schadelijk zijn voor het menselijk lichaam. Om er zeker van de zijn dat wij alleen 100% zuivere omega 3 aanbieden laten wij iedere batch testen onder Europese controle. Zo weet je zeker dat je Omega 3 Ultra Pure altijd veilig kunt gebruiken. Het uitgebreide rapport vind je hier.

Gebruik en dosering

Neem één- tot tweemaal daags twee capsules in met water, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Bestel direct
Terug
SPORTCENTRUM NICO JAGER
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline