FIGHTENFITSHOP | Complex Carb Gainer XXL 1000 gram

Webshop

Complex Carb Gainer ...

Complex Carb Gainer XXL 1000 gram

Voeding proteine

Informatie

Complex Carb Gainer is nu nog beter! Koolhydraten uit rijst- en havermoutmeel en maar liefst 3 hoogwaardige eiwitbronnen!

Complex Carb Gainer is een unieke weight gainer / maaltijdvervanger met zijn hoogwaardige koolhydraat- en eiwitsamenstelling tegen een zeer scherpe prijs.

Veel weightgainers kun je beter dikmakers noemen. Ze staan bol van de suikers en zijn vooral een spoedrecept voor een buikje, zwembandjes en sterke bloedsuikerschommelingen. Met Complex Carb Gainer maak je de beste keuze!
 

Complex Carb Gainer is ontwikkeld om bij te dragen aan spiergroei en herstel*. Effectief en verantwoord. De koolhydraten in Complex Carb Gainer komen voor 50% uit rijstmeel en voor 50% uit havermoutmeel. Allebei hoogwaardige complexe koolhydraten, die elkaars unieke eigenschappen aanvullen.

* Eiwitten dragen bij tot de groei van de spiermassa

Drie eiwitbronnen die de spieren ondersteunen

Complex Carb Gainer bevat maar liefst 38,9% eiwit (vanille). De toegevoegde eiwitten in Complex Carb Gainer bestaan uit whey concentraat (40%), micellar caseïne (40%) en whey isolaat (20%). Deze eiwitten dragen bij tot de groei van de spiermassa.

MCT olie het unieke vet

De vetten in Complex Carb Gainer komen grotendeels uit MCT-olie dat bekend staat om zijn positieve eigenschappen.

Tel daarbij op de uitgebalanceerde vitaminen en mineralen mix, en Complex Carb Gainer is de ideale weight gainer / maaltijdvervanger.

Versterkt met vitamines en mineralen

Naast de optimale mix van eiwitten, complexe koolhydraten en goede vetten hebben we de Complex Carb Gainer formule nóg sterker gemaakt door een uitgebalanceerde mix aan vitamines en mineralen toe te voegen die perfect aansluit bij een lean bulk fase. 

  • Magnesium helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit en is goed voor de spieren
  • Kalium draagt bij aan een normale spierwerking 
  • Vitamine C helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen, ondersteunt het immuunsysteem en is goed voor het zenuwstelsel
  • Vitamine B6 draagt bij aan de activiteit van hormonen in het lichaam en draagt bij tot een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen
  • Vitamine E dient ter bescherming van gezonde cellen en weefsels
  • ...En nog een hoop meer
Terug
SPORTCENTRUM NICO JAGER
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline