FIGHTENFITSHOP | GLUCOSAMINE

Webshop

GLUCOSAMINE

GLUCOSAMINE

Vitamines

€ 9,99

Informatie

De populaire glucosamine, Chondroïtine en MSM stack

We kennen het allemaal wel: je bent lekker op weg en verbreekt de ene na de andere PR. Maar dan gaat het ineens mis... Dat zeurende pijntje waar je al een tijd mee loopt neemt steeds meer toe en het trainen wordt alsmaar lastiger. Blessures zijn de grootste vijand van iedere atleet, maar toch krijgen de meesten van ons er helaas mee te maken. In zulke situaties wordt de populaire glucosamine, chondroïtine en MSM stack al jarenlang gebruikt door sporters over de hele wereld. Glucosamine Pro combineert die 3 ingrediënten in één krachtige formule, maar bevat nog meer!

Glucosamine, Chondroïtine en MSM

Glucosamine is een van nature voorkomend aminosuiker. Glucosamine Pro bevat het hoogwaardige Glucosamine Sulfaat 2KCl afkomstig uit schaaldieren. Chondroïtine is een biologisch macromolecuul en staat al jaren bekend als aanvulling op glucosamine. Methylsulfon, beter bekend als MSM, heeft een vergelijkbare werking als Glucosamine en wordt daarom vaak in combinatie gebruikt om de formule compleet te maken.

Aangevuld met vitamines en mineralen

Tot slot is Glucosamine Pro verrijkt met vitamines en mineralen:
- Vitamine C is goed voor het kraakbeen en ondersteunt de botten¹
- Calcium helpt bij het behoud van sterke botten²
- Mangaan helpt bij de instandhouding van bindweefsel

Gebruik

Neem dagelijks 2 tabletten bij een maaltijd.Allergie-informatie: Dit product bevat de volgende allergenen: schaaldieren.

Bestel direct
Terug
SPORTCENTRUM NICO JAGER
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline