FIGHTENFITSHOP | Protein Egg XXL 1000gram

Webshop

Protein Egg  XXL 100...

Protein Egg XXL 1000gram

Voeding proteine

Informatie

Egg Protein

Fanatieke (kracht)sporters staan erom bekend een grote hoeveelheid eieren in hun voedingsschema te hebben staan. De reden? Eieren leveren een van de beste eiwitten die je jouw lichaam kunt geven. Wat bij eieren echter ook komt kijken is het cholesterolrijke eigeel, iets waarvan je je inname beter kunt beperken. De eiwitten uit eieren zijn echter volledig veilig te gebruiken, maar dit van het eigeel scheiden blijft een tijdrovend klusje. Daarom introduceert XXL Nutrition Egg Protein! Dit eiwitrijke product bestaat voor 100% uit ei-albumine en beschikt daardoor over de hoogste kwaliteit aminozuren. In enkele seconden klaargemaakt en beschikbaar in de heerlijk volle smaken chocolade en vanille, maar ook als neutrale versie verkrijgbaar.

Lactose- en koemelkvrij

Een ander voordeel van het gebruik van pure eiwitten uit eieren, is dat deze volledig lactose- en koemelkvrij zijn. Indien je een intolerantie hebt voor lactose of koemelk kun je Egg Protein dus 100% veilig gebruiken, maar ook wanneer je hier geen intolerantie voor hebt is Egg Protein ideaal. Door dit als vervanging op aanvulling op whey-eiwit te gebruiken zorg je voor een gevarieerde en uitgebalanceerde eiwit-inname inclusief essentiële aminozuren, ook wanneer dit niet noodzakelijk is vanwege intoleranties.

Supersnel op te nemen door het lichaam

Egg Protein van XXL Nutrition is het resultaat van een kwalitatief hoogwaardig en zuiver filterproces. Tijdens dit proces wordt het eiwit van het ei geïsoleerd, gedroogd en vervolgens verwerkt tot een heel fijn poeder (ei-albumine) dat supersnel door het lichaam opgenomen kan worden. Dit betekent het hoogst mogelijke percentage eiwitten, een minimale hoeveelheid koolhydraten en geen grammetje vet.

Gebruik en dosering

Meng 2 maatscheppen Egg Protein (30 gram) met 200 ml water of melk.

Inhoud: 1000 gram

Aantal Doseringen per verpakking: 33

Veel gestelde vragen

V) Ik gebruik nu Whey. Is Egg Protein iets voor mij?
A) Egg Protein is het ideale lactosevrije alternatief voor Whey. Daarnaast is Egg Protein perfect om naast Whey te gebruiken voor een gevarieerdere inname van eiwit.

V) Ik heb gehoord dat ik moet oppassen met eieren. Is Egg Protein gevaarlijk?
A) Nee, als Egg Protein gebruiker hoef je je geen enkele zorgen te maken. De reden dat je zou moeten oppassen met het aantal eieren per dag komt namelijk puur door het cholesterol in de dooier. Doordat wij voor Egg Protein de eiwitten volledig zuiver hebben geïsoleerd zal er geen grammetje vet of cholesterol in je shakes te vinden zijn.

Terug
SPORTCENTRUM NICO JAGER
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline