FIGHTENFITSHOP | Pre workout Blast XXL

Webshop

Pre workout Blast XXL

Pre workout Blast XXL

Supplementen

Informatie

Blast! Pre Workout

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om jouw training naar een hoger niveau te tillen, maar dan wel op basis van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten? Dan is Blast! Pre Workout voor jou. Met enkel de beste ingrediënten zoals citruline malaatbeta-alaninetaurine en cafeïne weet je zeker dat je een ware kick ervaart en je geen zorgen hoeft te maken over nare bijwerkingen. En om dit zo efficiënt mogelijk te houden hebben wij Blast! Pre Workout ontwikkeld voor slechts €0,50 per serving.  Zo krijg je niet alleen een effectieve, maar ook voordelige boost voor jouw training.

Kickstart jouw training

Of je nu wilt knallen in de gym of een zware sprinttraining op de planning hebt staan; je tilt jouw prestaties naar een hoger niveau met Blast! Pre Workout. Deze kwalitatief hoogwaardige pre workout maakt enkel gebruik van de beste en bewezen pre-workout ingrediënten. We hebben er bewust geen creatine aan toegevoegd, zodat je zelf beslist of je dit er nog naast wilt gebruiken. Iedere pot bevat 30 doseringen en is verkrijgbaar in 4 heerlijk frisse smaken.

Voedingswaarden

Iedere serving bevat alle ingrediënten die jij nodig hebt om vol energie aan jouw workout te beginnen. Denk hierbij aan beta-alanine, taurine, citruline malaat, aakg, cafeïne en maltodextrine. 1 serving Blast! Pre Workout bevat slechts 0,3 gram suiker, dus ook voor een koolhydraatarme levensstijl is deze pre-workout geschikt. 

Gebruik en dosering

Meng 1 maatschep (10 gram) met 200 ml water en drink Blast! Pre Workout 30 minuten voor jouw training.

Terug
SPORTCENTRUM NICO JAGER
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline