FIGHTENFITSHOP | Night Protein XXL 750 gram

Webshop

Night Protein XXL 75...

Night Protein XXL 750 gram

Voeding proteine

€ 25,95

Informatie

Night Protein

Night Protein van XXL Nutrition bestaat voor 100% uit zuiver micellar caseïne. Geen andere opvulmiddelen of eiwitsoorten, maar puur en alleen caseïne eiwit. Caseïne eiwit heeft als belangrijkste eigenschap dat het een langzaam verteerbaar type eiwit betreft, waardoor deze ideaal vlak voor het slapen te gebruiken is. Met een eiwitgehalte van maar liefst 88% kun je gedurende de nacht jouw spieren van de meest geschikte eiwitten voorzien en optimaal herstellen van een drukke (trainings)dag. Verkrijgbaar in 9 heerlijke smaken, vrijwel lactose- en vetvrij en zonder gebruik van aspartaam.

Het verschil tussen whey en caseïne

Zowel whey- als caseïne-eiwitten zijn restproducten die overblijven bij de productie van kaas. Whey is hierbij het ‘water’ dat overblijft, en wanneer je de whey hieruit filtert hou je de eiwitpoeders over zoals bij velen bekend. Deze eiwitten zorgen voor een snelle aanmaak van aminozuren waardoor de eiwitten snel door het lichaam openomen kunnen worden. Caseïne is het product dat aan het eind van het proces overblijft en is daarom veel dikker van structuur, waardoor caseïne-shakes ook veel voller en romiger zijn. Caseïne-eiwit bevat juist de langzame eiwitten; omdat het enkele uren kan duren voor deze door het lichaam zijn opgenomen is dit product ideaal om voor het slapen te gebruiken.

Onafhankelijk getest

Supplementlabtest.com heeft de Night Protein onafhankelijk getest en deze is volledig goed bevonden. Er is 87,2% eiwit in de smaak Vanille gemeten, waardoor ons product exact waarmaakt wat het belooft. 

 

Gebruik en dosering

Meng 2 maatscheppen (40 gram) met minimaal 400 ml melk of een andere drank naar keuze. Omdat de eiwitshake een dikke structuur heeft is het raadzaam eerstmelk of een andere drank naar keuze in een shakebeker te doen, het eiwitpoeder een beetje los te schudden en daarna toe te voegen. Schud de shakebeker tot alles is opgelost. 

Voor een dunnere shake voeg je extra melk of een andere drank naar keuze, wanneer je het als een soort vla wilt eten gebruik je juist mindermelk of een andere drank naar keuze gebruiken.

Bestel direct
Terug
SPORTCENTRUM NICO JAGER
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline