FIGHTENFITSHOP | SPORTS FUEL

Webshop

SPORTS FUEL

SPORTS FUEL

Dranken bar

€ 2,75

Informatie

Sports Fuel

Ongeacht het type sport dat je beoefent is het belangrijk dat je over voldoende energie beschikt. Om te kunnen knallen in de gym of een zware sprinttraining op de atletiekbaan te kunnen volbrengen bijvoorbeeld. Naast energie speelt vocht ook belangrijke rol bij verschillende processen in het lichaam tijdens sportieve inspanningen. Deze frisse sports drink bevat maar liefst 90 gram koolhydraten per fles van 500ml fles en heeft een superfrisse lemon-smaak.

Frisse hypertone sports drink

Sports Fuel betreft een hypertone sports drink, wat betekent dat het meer dan 8 gram koolhydraten per 100ml bevat. Dit maakt Sports Fuel ideaal tijdens een lange duurtraining of intensieve workout. Koolhydraten dragen bij tot het herstel van de normale werking van de spieren na zeer intensieve en / of langdurige lichaamsbeweging die tot spiervermoeidheid en depletie van de glycogeenvoorraden in de skeletspieren heeft geleid.

Voedingswaarden

Één serving Sports Fuel (500ml) bevat maar liefst 90 gram koolhydraten waarvan 50 gram suiker, die je goed kunt gebruiken tijdens een pittige workout. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige toevoegingen weet je zeker dat je jouw lichaam alleen maar van pure ingrediënten voorziet.

Bestel direct
Terug
SPORTCENTRUM NICO JAGER
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline