FIGHTENFITSHOP | XONE ZINC XXL

Webshop

XONE ZINC XXL

XONE ZINC XXL

Supplementen

€ 16,00

Informatie

Wist je dat zink één van de belangrijkste mineralen is voor optimale prestaties? Dit mineraal dat voornamelijk wordt aangetroffen in vlees, zuivel en vis, biedt enorme voordelen, niet alleen voor je gezondheid, maar ook voor je sportprestaties! Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat zink een positieve correlatie heeft met normale testosteronniveaus in het menselijk lichaam, een tekort dat je absoluut niet wilt en dat je prestaties teniet kan doen! Daarnaast speelt zink een belangrijke rol bij de eiwitsynthese om de opbouw van lichaamseiwitten te bevorderen. Zelfs je hele voeding is gebaat bij voldoende zink, omdat het een normaal vet-, koolhydraat- en eiwitmetabolisme ondersteunt.


Naast deze voorname performance-voordelen, ondersteunt zink sterke botten, helpt het haar, huid en nagels, beschermt het gezonde cellen en helpt het zelfs bij de normale DNA-synthese!


Elke atleet moet zorgvuldig overwegen of hij of zij voldoende zink binnen krijgt door middel van voeding of dat suppletie nodig is. Vooral gezien het toenemende bewijs van de gezondheidsvoordelen van zink en het toenemende aantal atleten dat een plantaardig dieet consumeert en daardoor sneller een tekort kan ontwikkelen.


Xone® Zinc bevat 120 capsules met 22,5 mg van het zeer biologisch beschikbare zinkbisglycinaat. Elke portie bevat 225% van de dagelijks aanbevolen dosis zink. Neem 1 capsule per dag, bij voorkeur bij een maaltijd.

Bestel direct
Terug
SPORTCENTRUM NICO JAGER
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline